Cégünk, a Digitális Banki Rendszerek Software és Hardware Fejlesztő Kft. 1992-ben alakult. A pénzintézeti múlttal rendelkező, így banki és banki számítástechnikai gyakorlatot szerzett tulajdonosok a cég tevékenységének célját az egyedi igényeknek megfelelő - elsősorban banki felhasználásra fejlesztett - szoftverek fejlesztésében, saját ötleten alapuló célhardverek és eljárások kidolgozásában, a nemzetközi piacon megjelenő trendek naprakész követésében és adaptálásában határozták meg.

Rendszereink értékesítésével feladatunkat nem tekintjük befejezettnek. Garanciális és garancián túli szerviz ellátással, átalánydíjas karbantartási, maintenance és teljes support szolgáltatással, a rendszerek bővítési, fejlesztési javaslataival folyamatosan Vevőink rendelkezésére állunk.

Céljaink között szerepel termékeink és szolgáltatásaink határainkon túli megmérettetése, sikeres projektek elvégzése a környező országokban.

Megrendelőink elsősorban a hazai bankvilág kiemelkedő szereplői. Bízunk benne, hogy sikereikhez mi is hozzá tudunk járulni termékeinkkel, szolgáltatásainkkal.Elérhetőségek

Minőség

Projektjeink megvalósulását - minőségi feltételeknek és szabványoknak megfelelő termék létrehozása céljából - a minőségbiztosítási vezető végig figyelemmel kíséri. A minőségi munka garanciája a 2002-ben megszerzett ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségbiztosítási rendszerünk, melyről 2009-ben ISO 9001:2008-ra tértünk át, majd 2017-ben az ISO 9001:2015 szerinti tanúsítást is megszereztük.

Garancia

Megrendelőink igényeit kiterjedt partnerhálózatunk segítségével igyekszünk teljesíteni. Partnereink között a multinacionális nagyvállalat éppúgy megtalálható mint a teljes mértékben magyar kisvállalkozás.

Munkatársaink egytől-egyig magasan képzett, szakmájukat hobbiként szerető szakemberek. A naprakész tudást mind az információ technológiai szaksajtó - ezen belül ügyfeleink iparágának - figyelése, mind a folyamatos tanfolyamokon, szakmai tréningeken, konferenciákon való részvételük garantálja.


Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat (PDF 358 Kbyte)


Elérhetőség, megközelíthetőség

Cím:1214 Budapest, Szabadság u. 19-21.
Telefon:424-6000
Mobil:20/961-2356
Fax:424-6001
E-mail:mail@dbr.hu


Nagyobb térképre váltás