Intelligens KIOSK

2009 kezdetén indítottuk intelligens, multifunkciós KIOSK projektünket. Célunk olyan automata ügyfélkiszolgáló készülék megalkotása volt, amely rugalmasan konfigurálható és az üzemeltető lehető legtöbb termékét és szolgáltatását képviselni tudja. Ennek érdekében számos, ezidáig automatákban nem elterjedt hardver és szoftver elemet integráltunk gépünkbe az okmányscannertől az életkor becslését elvégző szoftverig. Napjainkban fontos és költséghatékony megoldás, hogy a KIOSK-ok online hálózatban működjenek, ezzel biztonságosan üzemeltethetők, ügyfélközpontú kiszolgálást valósítanak meg. A központi szerver mind szolgáltatás manager, mind távfelügyeleti (biztonság) feladatokat ellát.
KIOSK-unk fő jellemzői:
  • Érintőképernyő (19+ inch)
  • Rugalmasság a készpénz kezelő kapacitásban (érme és bankjegy is), Intelligens KIOSK Platform
  • Készpénz mentes fizetés (bankkártya, mobilfizetés stb.)
  • NFC chipes kártya vagy okmány kezelése
  • Okmányscanner

Kérdése van az Intelligens KIOSK termékünkről?
Küldje el nekünk!

HandKey II

A biometrikus azonosítás az emberi test egy jellemző vonásának vagy cselekvésének automatikus kiértékelését jelenti. A biometrikus rendszerek különösen megbízhatóak, mert másra át nem ruházható eszközöket használnak az emberek azonosítására, nem pedig csak kártyákat vagy jelszavakat.
A HandKey II a háromdimenziós kézgeometria egyedülállóságát használja ki az értékes eszközeinkhez való hozzáférés szabályozására. Független tesztek eredményei azt mutatják, hogy átlagosan a HandKey II teljesített a legmagasabb szinten az azonosítás biztonsága és a felhasználók által való elfogadás szempontjából is a biometrikai módszerek között.

Jellemzők:
  • Gyors azonosítás - kevesebb mint 1 másodperc
  • Egyedi eszközként vagy hálózatba integrált felhasználás, nyomtató kimenet
  • Ajtónyitás vezérlés - beléptetésre különösen alkalmas
  • 512 felhasználó tárolása - közepes méretű cégekhez ideális
  • Alacsony költség - nagyjából megegyezik egy kártyás rendszer költségével, annak hátrányait viszont kiküszöböli.

Kérdése van a HandKey termékünkről?
Küldje el nekünk!

CheckSign Terminal

A CheckSign Terminal berendezés az aláírás vizsgálatot támogató CheckSign Remote Rendszer számára fejlesztett cél-hardver.

Az ügyfelekkel közvetlen kapcsolatot tartó ügyintézők e berendezések segítségével továbbítják a bizonylatokon szereplő aláírások, pecsétek digitalizált képét. A rendszer túlsó végpontjain - fizikailag a hálózat bármely pontján létrehozott authorizáló állomásokon - helyezkednek el az írásszakértői képzettséggel rendelkező munkatársak, akik az adatbankból nyert információk alapján a kiértékelést elvégzik. Munkájuk megkönnyítése érdekében a szoftver maximálisan támogatja döntésüket.

Az authorizálás eredményét a CheckSign Terminal fogadja és a bizonylaton rögzíti, mindvégig kizárva a manipulálás, összejátszás lehetőségét.Kérdése van a hardver termékeinkről?
Küldje el nekünk!

Multi safe vezérlés

A pénztári elektronikus befizető safe vezérlése a megrendelői elképzelések követésével adaptálja helyi környezetbe a berendezéseket.

A vezérlés lehetővé teszi a berendezés billentyűzetén keresztül történő manuális beállítást és kezelést, valamint megteremti a külső egységről megvalósítható vezérlés érdekében létesített soros vonalak kommunikációját.

A safe külső vezérlése két soros - COM1, COM2 - vonalon keresztül, például két csatlakoztatott PC-ről történhet. A multi-safe beállítása és kezelése jelszóval védett.

A tetszőleges számú fiók vezérlésére képes szoftver a felhasználó operátorok hozzáférési adatait minden fiókra külön vonatkoztatva tárolja. Az operátor a számára engedélyezett fiókok nyitásán és a saját jelszó átírásán kivül más művelet végzésére nem jogosult. A jogosultságok kiosztása, a berendezés működési paramétereinek beállítása a kiemelt - azonban kizárólag beprogramozási tevékenységre korlátozott - jogkörrel felruházott supervisor feladata, aki a fiókokat csak egyidejű operátori besorolása keretében nyithatja.

További biztonságot nyújt az üzemeltetés során, hogy a vezérlés segítségével minden esemény - így a fiókok nyitási és nyitvatartási ideje, a kezelő operátor száma, a vészhelyzetek időpontja - naplózásra kerül.
A vezérlés a banki védelmi rendszerbe integrálható.


Elektronikus lakossági safe vezérlés

Az elektronikus lakossági safe vezérlés alkalmas bármilyen - elektromos zárral ellátott - ügyfélsafe, trezorajtó kezelésére függetlenül annak típusától, gyártójától vagy méretétől.

A vezérlés bármilyen kialakítású safe-rendszer esetén telepíthető és a moduláris bővítési felépítésének köszönhetően a vezérelt rekeszek száma sem limitált.

A lakossági safe vezérlése kiváltja a mesterkulcs használatát, így az ügyfél - banki munkatárs kísérete nélkül - kulcsa, mágnes- vagy chipkártyája, illetve biometrikus tulajdonságai (pl. kézgeometriája) segítségével kezelheti rekeszeit.

A vezérlés lehetővé teszi a széfterem, a rekeszek nyitási, zárási időpontjának, valamint a használat más adatainak automatikus paraméterezését, eseményeinek archiválását.