A 2011. évi CXXII. törvény előírja a teljes listás (negatív és pozitív hiteltörténet) lakossági hitelnyilvántartást a KHR-ben. Ügyfeleink 2012. tavaszán, az elsők között tértek át a BISZ 9-es szabványára, ezzel maradéktalanul megfelelve a törvényi előírásoknak.


2005-ben a netBAR rendszer jelentős fejlesztését határoztuk el, a korábbi BAR-t felváltó KHR adatszolgáltatásnak való megfelelés érdekében. A döntés minket igazolt, az azóta eltelt időben több országos pénzintézet vezette be az új netBAR-t, így napi több ezer KHR lekérdezést szolgál ki rendszerünk.


Társaságunk sikeresen pályázott a HEFOP/2005/3.4.1 számú, "A vállalkozói készségek és a munkavállalók alkalmazkodóképességének fejlesztését célzó képzések támogatása" tárgyú pályázaton, melynek keretében kollégáink webprogramozó, marketing, angol és orosz nyelvi képzéseken vesznek részt. A program az EU társfinanszírozásával a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósul meg.


Általános Értékforgalmi Bank Rt.
2000-ben több nemzetközi pályázó előtt, a Compaq Magyarország megoldásszállítójaként nyertük meg az Általános Értékforgalmi Bank Nemzetközi Kártya Authorizáló és Kártya Kibocsátó (International Card System) tenderét. Az authorizáló és kibocsátó rendszert létrehozó projektben feladatunk a VISA és EUROPAY kártyarendszerekhez történő csatlakozáshoz szükséges szoftver-feltételek megteremtése, a nemzetközi minősítés megszerzését célzó szoftver-környezet kialakítása volt.

Ezen rendszerünk az első és ezidáig egyetlen olyan magyar fejlesztés, amely VISA és EUROPAY minősítéssel rendelkezik.


Budapest Bank Rt.
1999-ben elnyertük a Budapest Bank két, Y2K projektjét. A csaknem egy évig tartó projekt keretében végzett Y2K átvizsgálás és javítás rendkívül nagymennyiségű programra terjedt ki és teljesítményünk eredményességét, szerepünk fontosságát a Bank külön is kiemelte.

2001-ben sikerült elnyernünk a Budapest Bank, Aláírás Vizsgáló és Rendelkezési Jogokat Kezelő Rendszer szállítására kiírt pályázatát. A projekt eredményeként telepítésre került CheckSign rendszerünk legfrissebb változata, melynek segítségével minden Bankfiókban elérhetővé váltak a központi adatbázisban tárolt aláírás-minták. Az alkalmazott Internet technológia és az Internet böngészős kliensek révén rendkívül gyors és egyszerűen karbantartható rendszert vehetett használatba a Bank.


CIB Bank Rt.
1994-ben indultunk azon a pályázaton, melyet a CIB Bank aláírások vizsgálatának támogatására írt ki. A pályázatot elnyertük és bevezettük a Bank teljes fiókhálózatában működő CheckSign Remote rendszert. A CheckSign azóta megbízhatóan működik a Bankban, sikerességét bizonyítja a belső és külső visszaélések számának alakulása.

A rendszer kapcsán az ország közel ötven pontján, háromszáz darab általunk fejlesztett CheckSign terminált üzemeltetünk és tartunk karban.


Compaq Magyarország Kft.
2000-ben több nemzetközi pályázó előtt, a Compaq Magyarország megoldásszállítójaként nyertük meg az Általános Értékforgalmi Bank Nemzetközi Kártya Authorizáló és Kártya Kibocsátó (International Card System) tenderét.